Browsing by Author Крамаренко, Д. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 35 of 35 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсківДейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І.
2012Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсківДейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І.
2013Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшеніціДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І.
2012Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениціДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І.
2013Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениціДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І.
2018Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізаторомКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2013Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба “севастопольський”Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І.
2013Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок “луганські” з добавкою гідролізату з молюсківДейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І.
2018Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтамиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Д. П.
2016Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Товма, Л. Ф.; Дуб, В. В.
2016Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. Г.; Товма, Л. Ф.; Дуб, В. В.
2012Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білкомДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.
2016Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарстваГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2015Технічне оснащення підприємства швидкого харчування для приготування конопіциКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2015Формування професійних компетенцій у майбутніх викладачів профілю «Харчові технології»Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Крамаренко, П. Ю.