Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2421
Title: | Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Гіренко, Н. І. Крамаренко, Д. П. |
Keywords: | тези ресторанна справа харчова промисловість |
Issue Date: | 2016 |
Description: | Гіренко Н. І. Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської наук.-практич. конф. молодих учених і студентів. – Х.: ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 9. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2421 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnologichni.pdf | 237.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.