Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2421
Title: Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства
Authors: Гіренко, Н. І.
Крамаренко, Д. П.
Keywords: тези
ресторанна справа
харчова промисловість
Issue Date: 2016
Description: Гіренко Н. І. Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської наук.-практич. конф. молодих учених і студентів. – Х.: ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 9.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2421
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnologichni.pdf237.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.