Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3040
Title: | Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців |
Authors: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. Г. Товма, Л. Ф. Дуб, В. В. |
Keywords: | патенти |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Винахід стосується способу одержання фаршу з молочним білком для млинців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування, причому під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. |
Description: | Пат. 116709 Україна, МПК (2018.01) А23С 23/00. Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № а 2016 08956 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3040 |
Appears in Collections: | Патент № 116709 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
116709.pdf | 217.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.