Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3040
Title: Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців
Authors: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. Г.
Товма, Л. Ф.
Дуб, В. В.
Keywords: патенти
Issue Date: 2016
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Винахід стосується способу одержання фаршу з молочним білком для млинців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування, причому під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C.
Description: Пат. 116709 Україна, МПК (2018.01) А23С 23/00. Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № а 2016 08956 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3040
Appears in Collections:Патент № 116709

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
116709.pdf217.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.