Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3044
Title: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами |
Authors: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Д. П. |
Keywords: | патенти |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торговлі |
Abstract: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. Після перемішування здійснюють шприцювання у целофанову оболонку, охолодження до температури 3-5 °C або заморожування до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. Під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої). ( |
Description: | Пат. 1126915 Україна, МПК А23L 13/40. Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко ; власник Харківський державний університет харчування та торговлі. - u 2018 01082 ; заяв. 05.02.2018 ; публік. 10.07.2018, Бюл. № 13. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3044 |
Appears in Collections: | Патент № 126915 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
126915.pdf | 187.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.