Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2432
Title: | Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Крамаренко, Д. П. Кірєєва, О. І. |
Keywords: | патенти харчова промисловість |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком включає пропускання сирого котлетного м'яса крізь м'ясорубку з двома решітками, обсмаження котлетного м'яса до готовності., приготування білого соусу на соку, який виділився після обсмаження, змішування обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею, пропускання крізь м'ясорубку з дрібною решіткою, заправення фаршу білим соусом, сіллю кухонною, перцем чорним меленим, дрібно нарізаною зеленню і ретельне перемішування. Як молочно-білковий компонент до обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею додають копрециапітат зі ксолотини. Під час перемішування фаршу як біологічного активну добавку вводять подріблену суху цистозіру. Готовий фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують або заморожують. |
Description: | Пат. 78506 Україна, МПК А22С 11/00. Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком / Г. В.Дейниченко, Д. П. Крамаренко, О. І. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № 201209361 ; заяв. 31.07.2012 ; публік. 25.03.2013, Бюл. № 6. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2432 |
Appears in Collections: | Патент № 78506 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Patent.pdf | 5.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.