Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2430
Title: Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців
Authors: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Товма, Л. Ф.
Дуб, В. В.
Keywords: патенти
харчова промисловість
Issue Date: 2016
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17 -19 °C.
Description: Пат. 115156 Україна, МПК А22С 7/00. Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. ГІренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № 201608955 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2430
Appears in Collections:Патент № 115156

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patent.pdf11.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.