Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2430
Title: | Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців |
Authors: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. І. Товма, Л. Ф. Дуб, В. В. |
Keywords: | патенти харчова промисловість |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17 -19 °C. |
Description: | Пат. 115156 Україна, МПК А22С 7/00. Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. ГІренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № 201608955 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2430 |
Appears in Collections: | Патент № 115156 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Patent.pdf | 11.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.