Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at Luhansk Taras Shevchenko National University
Browsing by Author Крамаренко, Д. П.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 35
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Детермінанти вибору майбутньої професії абітурієнта вищого навчального закладу
Крамаренко, Д. П.
;
Варипаєв, О. М.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дистанционные технологии организации лабораторных и практических робот для технологических дисциплін
Крамаренко, Д. П.
;
Гиренко, Н. И.
2016
Дослідження жироутримуючої здатності м'ясо-овочевої дисперсної системи
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системи
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Товма, Л. Ф.
2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Товма, Л. Ф.
2015
Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваски
Дейниченко, Г. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2015
Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системи
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2015
Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою
Дейниченко, Г. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Методики дистанційного викладання дисциплін технологічного напряму
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2019
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИ
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2016
Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовців
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2016
Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2020
Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології»
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2020
Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології»
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2020
Сертифікат засвідчує, що Крамаренко Дмитро Павлович взяв участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи», 14-15 квітня 2020 року, м. Старобільськ, Україна
Крамаренко, Д. П.
16-May-2019
Сертифікат учасника Всеукраїнського науково-практичного семінару "Повноцінне харчування" у рамках програми "Наука для армії"
Крамаренко, Д. П.