Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2546
Title: | Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Гіренко, Н. І. Крамаренко, Д. П. |
Keywords: | тези харчова промисловість харчова індустрія ресторанна справа |
Issue Date: | 2016 |
Description: | Гіренко Н. І. Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Наукові пошуки молоді : Тези доповідей Всеукр. наук.-практич. конф. молодих учених і студентів. – Х. : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 309. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2546 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Perspektivi.pdf | 238.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.