Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2546
Title: Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства
Authors: Гіренко, Н. І.
Крамаренко, Д. П.
Keywords: тези
харчова промисловість
харчова індустрія
ресторанна справа
Issue Date: 2016
Description: Гіренко Н. І. Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Наукові пошуки молоді : Тези доповідей Всеукр. наук.-практич. конф. молодих учених і студентів. – Х. : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 309.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2546
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Perspektivi.pdf238.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.