Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2547
Title: | Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців |
Authors: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. І. |
Keywords: | харчова промисловість харчова цінність |
Issue Date: | 2016 |
Abstract: | Стаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами. |
Description: | Крамаренко Д. П. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка. – 2016. – № 1(2). – С.80–85. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2547 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Doslidzennia.pdf | 435.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.