Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2547
Title: Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців
Authors: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Keywords: харчова промисловість
харчова цінність
Issue Date: 2016
Abstract: Стаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами.
Description: Крамаренко Д. П. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка. – 2016. – № 1(2). – С.80–85.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2547
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doslidzennia.pdf435.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.