Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6699
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ
Authors: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Товма, Л. Ф.
Keywords: харчова промисловість
військові
Issue Date: 2019
Description: Крамаренко Д.П. Дослідження впливу водоростевої добавки на стабілізацію мікроструктурного стану напівфабрикату для харчування військовослужбовців під час заморожування-розморожування / Д.П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма // «Актуальні питання розвитку та удосконалення логістичного забезпечення в Національній гвардії України : збірник тез доповідей міжвузівської наук.-практич. конф. (19 грудня 2019 року, м. Харків ). - Харків, 2019. - С. 22-25
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6699
Appears in Collections:Гіренко Наталія Ігорівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22-25.pdf401.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.