Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6699
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ |
Authors: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. І. Товма, Л. Ф. |
Keywords: | харчова промисловість військові |
Issue Date: | 2019 |
Description: | Крамаренко Д.П. Дослідження впливу водоростевої добавки на стабілізацію мікроструктурного стану напівфабрикату для харчування військовослужбовців під час заморожування-розморожування / Д.П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма // «Актуальні питання розвитку та удосконалення логістичного забезпечення в Національній гвардії України : збірник тез доповідей міжвузівської наук.-практич. конф. (19 грудня 2019 року, м. Харків ). - Харків, 2019. - С. 22-25 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6699 |
Appears in Collections: | Гіренко Наталія Ігорівна |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.