Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/4088
Title: | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИ |
Other Titles: | Для студентів, які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю „Професійна освіта” (профіль підготовки „Харчові технології”) |
Authors: | Гіренко, Н. І. Крамаренко, Д. П. |
Keywords: | харчові технології професійна освіта |
Issue Date: | 2019 |
Abstract: | У методичних вказівках наведено основні завдання і зміст науковопедагогічної практики. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення підсумкових звітів з практики; наведено обов’язки практикантів та керівників практики, процедуру захисту практики та критерії оцінювання, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання. |
Description: | Методичні вказівки до проходження науковопедагогічної практики для студ., які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спец. 015 – „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) / Н.І. Гіренко, Д. П. Крамаренко; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 55 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/4088 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MetodVkazivkiDoPraktiki.pdf | 406.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.