Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4088
Title: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИ
Other Titles: Для студентів, які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю „Професійна освіта” (профіль підготовки „Харчові технології”)
Authors: Гіренко, Н. І.
Крамаренко, Д. П.
Keywords: харчові технології
професійна освіта
Issue Date: 2019
Abstract: У методичних вказівках наведено основні завдання і зміст науковопедагогічної практики. Висвітлено структуру, зміст, вимоги до оформлення підсумкових звітів з практики; наведено обов’язки практикантів та керівників практики, процедуру захисту практики та критерії оцінювання, наведено список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем „магістр” за спеціальністю 015 „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) денної та заочної форми навчання.
Description: Методичні вказівки до проходження науковопедагогічної практики для студ., які навчаються за освітньокваліфікаційним рівнем „магістр” за спец. 015 – „Професійна освіта” (спеціалізація „Харчові технології”) / Н.І. Гіренко, Д. П. Крамаренко; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 55 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4088
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MetodVkazivkiDoPraktiki.pdf406.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.