DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Орешина, О. О.
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Calculation food value and balance of meat snacks’ microelement composition | Oreshyna, O. O.; Molokanova, L. V.; Орешина, О. О.; Молоканова, Л. В. |
2013 | Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м’яса баранини | Орешина, О. О.; Молоканова, Л. В. |
2013 | Деструктуризація як фактор забезпечення якості снеків з баранини | Молоканова, Л. В.; Орешина, О. О. |
2013 | Композіційний склад м’ясних снеків як складова якості | Орешина, О. О. |
2012 | Снекова продукція на основі м’яса: стан і перспективи розвитку | Молоканова, Л. В.; Орешина, О. О. |
2012 | Тара й упаковка для м’ясної продукції вітчизняних підприємств: аспекти якості та безпечності | Орешина, В. О.; Орешина, О. О.; Бідаш, В. І. |
2012 | Терини-погляд науки і практики | Орешина, О. О.; Молоканова, Л. В. |
2013 | Фактори впливу тари й упаковки для продукції м’ясної промисловості на якість товару | Орешина, О. О.; Орешина, В. О. |
2012 | Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність | Орешина, О. О.; Молоканова, Л. В. |
2011 | Хімічний склад вітчизняних м’ясних снеків | Молоканова, Л. В.; Орешина, О. О. |