Browsing by Author Орешина, О. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Calculation food value and balance of meat snacks’ microelement compositionOreshyna, O. O.; Molokanova, L. V.; Орешина, О. О.; Молоканова, Л. В.
2013Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м’яса бараниниОрешина, О. О.; Молоканова, Л. В.
2013Деструктуризація як фактор забезпечення якості снеків з бараниниМолоканова, Л. В.; Орешина, О. О.
2013Композіційний склад м’ясних снеків як складова якостіОрешина, О. О.
2012Снекова продукція на основі м’яса: стан і перспективи розвиткуМолоканова, Л. В.; Орешина, О. О.
2012Тара й упаковка для м’ясної продукції вітчизняних підприємств: аспекти якості та безпечностіОрешина, В. О.; Орешина, О. О.; Бідаш, В. І.
2012Терини-погляд науки і практикиОрешина, О. О.; Молоканова, Л. В.
2013Фактори впливу тари й упаковки для продукції м’ясної промисловості на якість товаруОрешина, О. О.; Орешина, В. О.
2012Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальністьОрешина, О. О.; Молоканова, Л. В.
2011Хімічний склад вітчизняних м’ясних снеківМолоканова, Л. В.; Орешина, О. О.