Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2566
Title: Снекова продукція на основі м’яса: стан і перспективи розвитку
Authors: Молоканова, Л. В.
Орешина, О. О.
Keywords: снеки
харчова промисловість
харчова продукція
м'ясо
Issue Date: 2012
Abstract: Проведений аналіз асортименту і якості снекової продукції на основі м'яса і оцінена доцільність його поліпшення за рахунок використання різних видів м'яса і додаткових інгредієнтів при виробництві м'ясних снеків.
Description: Молоканова Л. В. Снекова продукція на основі м’яса: стан і перспективи розвитку / Л. В. Молоканова, О.О. Орешина // Товарознавчий вісник : Збірник наукових праць. – 2012. – Вип. 5. - С. 303-311.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2566
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Snekova.pdf578.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.