Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2567
Title: Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м’яса баранини
Authors: Орешина, О. О.
Молоканова, Л. В.
Keywords: харчова продукція
якість продукції
фарш
снеки
Issue Date: 2013
Abstract: Роботу присвячено підбору зв’язувального компоненту при виготовленні снеків з баранячого фаршу для формування їх товарного виду і смакових характеристик.
Description: Oрешина О. О. Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструкторизованого м’яса баранини / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Праці Таврійського агротехнологічного університету : Наукове фахове видання. – Мелітополь : Праці ТДАТУ, 2013. – Вип. 13, Т. 1. - С. 155-162.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2567
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yakist.pdf401.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.