Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2567
Title: | Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м’яса баранини |
Authors: | Орешина, О. О. Молоканова, Л. В. |
Keywords: | харчова продукція якість продукції фарш снеки |
Issue Date: | 2013 |
Abstract: | Роботу присвячено підбору зв’язувального компоненту при виготовленні снеків з баранячого фаршу для формування їх товарного виду і смакових характеристик. |
Description: | Oрешина О. О. Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструкторизованого м’яса баранини / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Праці Таврійського агротехнологічного університету : Наукове фахове видання. – Мелітополь : Праці ТДАТУ, 2013. – Вип. 13, Т. 1. - С. 155-162. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2567 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yakist.pdf | 401.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.