Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2564
Title: | Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність |
Authors: | Орешина, О. О. Молоканова, Л. В. |
Keywords: | харчова промисловість харчова цінність снеки |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Проведений аналіз харчової цінності м'ясної снекової продукції розглянуто доцільність ії поліпшення за рахунок використання різних видів м'яса, додаткових інгредієнтів і раціональної переробки м'ясної сировини. |
Description: | Орешина О. О. Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовки кадрів : матеріали 1 Всеукр. наук.-практ. конф. – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С. 7-11. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2564 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kharchova.pdf | 541.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.