Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2564
Title: Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність
Authors: Орешина, О. О.
Молоканова, Л. В.
Keywords: харчова промисловість
харчова цінність
снеки
Issue Date: 2012
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Проведений аналіз харчової цінності м'ясної снекової продукції розглянуто доцільність ії поліпшення за рахунок використання різних видів м'яса, додаткових інгредієнтів і раціональної переробки м'ясної сировини.
Description: Орешина О. О. Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовки кадрів : матеріали 1 Всеукр. наук.-практ. конф. – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С. 7-11.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2564
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kharchova.pdf541.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.