Browsing by Author Крамаренко, Д. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 6 to 25 of 35 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Товма, Л. Ф.
2015Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваскиДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих масКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2015Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкоюДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Методики дистанційного викладання дисциплін технологічного напрямуКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2016Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2016Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2020Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології»Гіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2020Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології»Гіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2020Сертифікат засвідчує, що Крамаренко Дмитро Павлович взяв участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи», 14-15 квітня 2020 року, м. Старобільськ, УкраїнаКрамаренко, Д. П.
16-May-2019Сертифікат учасника Всеукраїнського науково-практичного семінару "Повноцінне харчування" у рамках програми "Наука для армії"Крамаренко, Д. П.
2013Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсківДейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І.
2012Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсківДейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І.
2013Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшеніціДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І.
2012Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениціДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І.
2013Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениціДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І.