Browsing by Author Гіренко, Н. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 22 to 33 of 33 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Особливості підбору технологічного устаткування для пекарень малої потужностіГіренко, Н. І.; Крамаренко, П. Ю.
2016Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2016Перспективи використання ряски у складі продуктів харчуванняГіренко, Н. І.
2020Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології»Гіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2020Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології»Гіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2020Сертифікат засвідчує, що Гіренко Наталія Ігорівна взяла участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи», 14-15 квітня 2020 року, м. Старобільськ, УкраїнаГіренко, Н. І.
2018Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізаторомКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Товма, Л. Ф.; Дуб, В. В.
2024Термінологічний словник з дисципліни «Організація зберігання та транспортування харчової продукції»Гіренко, Н. І.
2016Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарстваГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2015Технічне оснащення підприємства швидкого харчування для приготування конопіциКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2015Формування професійних компетенцій у майбутніх викладачів профілю «Харчові технології»Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Крамаренко, П. Ю.