Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at Luhansk Taras Shevchenko National University
Browsing by Author Гіренко, Н. І.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 22 to 33 of 33
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Особливості підбору технологічного устаткування для пекарень малої потужності
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, П. Ю.
2016
Перспективи використання машин для диспергування під час створення полікомпонентних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2016
Перспективи використання ряски у складі продуктів харчування
Гіренко, Н. І.
2020
Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології»
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2020
Підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання за профілем «Харчові технології»
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2020
Сертифікат засвідчує, що Гіренко Наталія Ігорівна взяла участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи», 14-15 квітня 2020 року, м. Старобільськ, Україна
Гіренко, Н. І.
2018
Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізатором
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Товма, Л. Ф.
;
Дуб, В. В.
2024
Термінологічний словник з дисципліни «Організація зберігання та транспортування харчової продукції»
Гіренко, Н. І.
2016
Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
2015
Технічне оснащення підприємства швидкого харчування для приготування конопіци
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2015
Формування професійних компетенцій у майбутніх викладачів профілю «Харчові технології»
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, П. Ю.