Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Browsing ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" by Subject "інклюзивна освіта"

Browsing ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" by Subject "інклюзивна освіта"

Sort by: Order: Results:

  • Крошка, С. А.; Кононенко, А. Д. (2013)
    Сучасний етап інноваційного розвитку суспільства відзначається формуванням нового погляду на освіту й на місце людини в соціумі. Освіта набуває характеристик загальності, доступності, рівності.
  • Заплаткіна, Н. В. (2014)
    У статті висвітлено використання методів сенсорної реабілітації в інклюзивній освіті дошкільників; висвітлено поняття інклюзивної освіти та поняття сенсорної кімнати.
  • Ляшенко, К. І. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2017)
    У статті висвітлено сучасні підходи до організації інклюзивного навчання відповідно до вимог нової української школи. Охарактеризовано значення інноваційних технологій у роботі з дітьми з особливими потребами.
  • Гарбузюк, Т. В.; Мурсамітова, І. А. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2020)
    Стаття присвячена теоретичному аспекту впровадження інклюзивної освіти в Україні. Характерною особливістю сьогодення є реконструювання системи спеціальної освіти на гуманістичних засадах, створення в ...
  • Брюховецька, О. А. (2015)
    У статті окреслено сучасна система спеціальної освіти як компетентнісний підхід стратегічного розвитку. Компетентнісна освіта за своєю сутністю зорієнтована на практичні результати, досвід особистої діяльності, вироблення ...
  • Ігнатуша, А. Л. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2015)
    У статті розглянуто принципи інклюзивної освіти, які передбачають особистiсно зорієнтовані методи навчання, в основі яких – індивідуальний пiдхiд до кожної дитини з урахуванням ycix її індивідуальних особливостей.
  • Ляшенко, В. В. (2014)
    У статті розкрито актуальні проблеми інклюзивної освіти, переваги інклюзивної форми навчання.
  • Сергієнко, Н. В. (2015)
    У статті розглядається одна із форм навчання дітей з особливими освітніми потребами, а саме інклюзивна форма освіти. Розкриті основні принципи інклюзивної освіти, преваги та недоліки даної форми освітньої діяльності.
  • Крилова, М. О. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2016)
    У цій статті широко розкривається актуальність теми, а також, в основному, робиться акцент на методиці викладання математики. Заняття з математики виконують виховну функцію i сприяють розвитку i формуванню особистості ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account