Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at Luhansk Taras Shevchenko National University
Browsing by Author Безрученков, Ю. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 21 of 23
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Дієтичній засади організації правильного харчування при фізичному навантаженні
Безрученков, Ю. В.
2012
Культура как основа готовности студентов к профессиональной деятельности
Безрученков, Ю. В.
2011
Культура як основа професійної діяльності
Безрученков, Ю. В.
2011
Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства»
Безрученков, Ю. В.
2021
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Безрученков, Ю. В.
;
Говоруха, О. О.
;
Кашинська, О. С.
;
Шехавцова, С. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи
Безрученков, Ю. В.
;
Говоруха, О. О.
;
Кашинська, О. Є.
;
Шехавцова, Є. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Безрученков, Ю. В.
;
Говоруха, О. О.
;
Кашинська, О. Є.
;
Шехавцова, С. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Безрученков, Ю. В.
;
Говоруха, О. О.
;
Кашинська, О. Є.
;
Шехавцова, С. О.
2019
Мистецьке значення діяльності театрів танцю початку ХХІ століття, на прикладі театру танцю «Відлуння» м. Львів
Безрученков, Ю. В.
;
Мосійчук, Ю. А.
;
Топорков, Д. А.
2015
Педагогічний контроль в системі дистанційного навчання
Безрученков, Ю. В.
2020
Порівняльний аналіз систем контролю якості в закладах ресторанного господарства Росії та України
Безрученков, Ю. В.
2011
Проблема наступності у професійній підготовці фахівців напрямку “Готельно-ресторанна справа”
Безрученков, Ю. В.
2011
Проблема наступності у професійній підготовці фахівців напрямку “Готельно-ресторанна справа”
Безрученков, Ю. В.
2019
Проблеми професійної підготовки адміністративного складу сучасного ресторана
Безрученков, Ю. В.
2020
Професійна освіта майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах дистанційного навчання
Безрученков, Ю. В.
2021
Підготовка фахівців туризму: виклики сьогодення
Щука, Г. П.
;
Безрученков, Ю. В.
2021
Підготовка фахівців туризму: виклики сьогодення
Щука, Г. П.
;
Безрученков, Ю. В.
2019
Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства
Безрученков, Ю. В.
26-Nov-2020
Сертифікат №3/0047 Засвідчує, що Юрій Безрученков брав участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку» (6 годин)
Безрученков, Ю. В.
2021
Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства
Безрученков, Ю. В.