Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/7355
Title: Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства»
Other Titles: Для студентів III курсу спеціальності 6.140101 «Готельно- ресторанна справа»
Authors: Безрученков, Ю. В.
Keywords: ресторанна справа
готельно-ресторанна справа
Issue Date: 2011
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні вказівки мають на меті надати допомогу студентам у підготовці при виконанні курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Навчально-методичне видання містить основні положення та загальні вимоги щодо змісту та правил оформлення курсових проектів, визначає етапи виконання дослідження, дає поради щодо добору та опрацювання літературних джерел, визначає методику організації виробничих та торгівельних приміщень підприємств ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів ІІІ курсу денного й заочного відділень спеціальності 6.140101 „Готельно-ресторанна справа”.
Description: Безрученков Ю. В. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» : для студ. III курсу спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю. В. Безрученков ; ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”. – Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2011. — 84 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/7355
Appears in Collections:Безрученков Юрій Володимирович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2011 metod.pdf920.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.