Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/8002
Title: | Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства |
Other Titles: | Навчально-методичний посібник |
Authors: | Безрученков, Ю. В. |
Keywords: | готельно-ресторанна справа |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Навчально-методичний посібник «Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства» призначено для здобувачів освіти всіх форм навчання за напрямами підготовки «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Професійна освіта (Харчові технології)» та операторів ринку, які впроваджують, дотримуються системи HACCP на власних виробничих потужностях. Надано загальну характеристику обов’язковим до впровадження нормам НАССР у діяльність підприємств великої, середньої потужності, які працюють з готовими харчовими продуктами, та малого бізнесу, зокрема закладів ресторанного господарства; розкрито законодавчу й нормативну базу забезпечення безпеки харчових продуктів; наведено вимоги, що пред’являються до розробки програм-передумов НАССР; проаналізовано особливості державного контролю систем менеджменту безпеки харчової продукції, умови та порядок проведення аудиту; схарактеризовано ризики, на які варто звертати увагу під час розробки, упровадження та функціювання систем безпеки харчових продуктів, розроблених на принципах НАССР; окреслено права та обов’язки операторів ринку під час планових / позапланових перевірок державними інспекторами. |
Description: | Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства : навч.-методич. посіб. / За ред. Ю. В. Безрученкова. - Старобільськ, 2021. - 160 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/8002 |
Appears in Collections: | Безрученков Юрій Володимирович |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.