Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8002
Title: Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства
Other Titles: Навчально-методичний посібник
Authors: Безрученков, Ю. В.
Keywords: готельно-ресторанна справа
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Навчально-методичний посібник «Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства» призначено для здобувачів освіти всіх форм навчання за напрямами підготовки «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Професійна освіта (Харчові технології)» та операторів ринку, які впроваджують, дотримуються системи HACCP на власних виробничих потужностях. Надано загальну характеристику обов’язковим до впровадження нормам НАССР у діяльність підприємств великої, середньої потужності, які працюють з готовими харчовими продуктами, та малого бізнесу, зокрема закладів ресторанного господарства; розкрито законодавчу й нормативну базу забезпечення безпеки харчових продуктів; наведено вимоги, що пред’являються до розробки програм-передумов НАССР; проаналізовано особливості державного контролю систем менеджменту безпеки харчової продукції, умови та порядок проведення аудиту; схарактеризовано ризики, на які варто звертати увагу під час розробки, упровадження та функціювання систем безпеки харчових продуктів, розроблених на принципах НАССР; окреслено права та обов’язки операторів ринку під час планових / позапланових перевірок державними інспекторами.
Description: Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства : навч.-методич. посіб. / За ред. Ю. В. Безрученкова. - Старобільськ, 2021. - 160 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8002
Appears in Collections:Безрученков Юрій Володимирович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021.pdf2.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.