Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8538
Title: Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Безрученков, Ю. В.
Говоруха, О. О.
Кашинська, О. Є.
Шехавцова, С. О.
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Рекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до державної атестації на отримання кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи. Видання містить програми навчальних дисциплін, які виносяться на комплексний кваліфікаційний іспит, перелік теоретичних питань та практичних завдань, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів IV курсу денної та заочної форм навчання.
Description: Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Кваліфікація : бакалавр з готельно-ресторанної справи : рекомендації для студентів / Ю. В. Безрученков, О.О. Говоруха, О. Є. Кашинська, С. О. Шехавцова ; за ред. А.В. Гуцол. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2021. – 87 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8538
Appears in Collections:Шехавцова Світлана Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021rek.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.