Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Безрученков, Ю. В.
dc.date.accessioned 2021-04-29T21:21:26Z
dc.date.available 2021-04-29T21:21:26Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.other УДК 338.488.2:640.43
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7831
dc.description Безрученков Ю. В. Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства / Ю. В. Безрученков // Рекреаційно-туристичний потенціал регіонів України : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Луцьк, 15–16 травня 2019 р.). – Луцьк : Терен, 2019. – С. 64-67. uk_UA
dc.description.abstract Стаття присвячена розгляду аспектів сервісної діяльності як частини культури обслуговування в закладах ресторанного господарства. У статті розкриваються основні чинники та особливості сервісної діяльності на підприємстві, наводиться аналіз головних проблем розвитку сервісу й культури в сучасних ринкових умовах ресторанного господарства. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject сервісна діяльність uk_UA
dc.subject ресторанна справа uk_UA
dc.subject підприємництво uk_UA
dc.title Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account