| dc.contributor.author | Безрученков, Ю. В. | |
| dc.date.accessioned | 2021-04-29T21:21:26Z | |
| dc.date.available | 2021-04-29T21:21:26Z | |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.identifier.other | УДК 338.488.2:640.43 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7831 | |
| dc.description | Безрученков Ю. В. Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства / Ю. В. Безрученков // Рекреаційно-туристичний потенціал регіонів України : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Луцьк, 15–16 травня 2019 р.). – Луцьк : Терен, 2019. – С. 64-67. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Стаття присвячена розгляду аспектів сервісної діяльності як частини культури обслуговування в закладах ресторанного господарства. У статті розкриваються основні чинники та особливості сервісної діяльності на підприємстві, наводиться аналіз головних проблем розвитку сервісу й культури в сучасних ринкових умовах ресторанного господарства. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | сервісна діяльність | uk_UA |
| dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
| dc.subject | підприємництво | uk_UA |
| dc.title | Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |