dc.contributor.author |
Безрученков, Ю. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-04-29T21:21:26Z |
|
dc.date.available |
2021-04-29T21:21:26Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.other |
УДК 338.488.2:640.43 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7831 |
|
dc.description |
Безрученков Ю. В. Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства / Ю. В. Безрученков // Рекреаційно-туристичний потенціал регіонів України : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Луцьк, 15–16 травня 2019 р.). – Луцьк : Терен, 2019. – С. 64-67. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Стаття присвячена розгляду аспектів сервісної діяльності як частини культури
обслуговування в закладах ресторанного господарства. У статті розкриваються основні чинники та особливості сервісної діяльності на підприємстві, наводиться аналіз головних проблем розвитку сервісу й культури в сучасних ринкових умовах ресторанного господарства. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
сервісна діяльність |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанна справа |
uk_UA |
dc.subject |
підприємництво |
uk_UA |
dc.title |
Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |