Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства»

Show simple item record

dc.contributor.author Безрученков, Ю. В.
dc.date.accessioned 2021-02-20T18:55:42Z
dc.date.available 2021-02-20T18:55:42Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.other УДК [338.488.2:640.43](076.6)
dc.identifier.other ББК 65.431.14р3
dc.identifier.other Б40
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7355
dc.description Безрученков Ю. В. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» : для студ. III курсу спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю. В. Безрученков ; ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”. – Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2011. — 84 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні вказівки мають на меті надати допомогу студентам у підготовці при виконанні курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Навчально-методичне видання містить основні положення та загальні вимоги щодо змісту та правил оформлення курсових проектів, визначає етапи виконання дослідження, дає поради щодо добору та опрацювання літературних джерел, визначає методику організації виробничих та торгівельних приміщень підприємств ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів ІІІ курсу денного й заочного відділень спеціальності 6.140101 „Готельно-ресторанна справа”. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject ресторанна справа uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» uk_UA
dc.title.alternative Для студентів III курсу спеціальності 6.140101 «Готельно- ресторанна справа» uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account