Abstract:
Методичні вказівки мають на меті надати допомогу студентам у підготовці при виконанні курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Навчально-методичне видання містить основні положення та загальні вимоги щодо змісту та правил оформлення курсових проектів, визначає етапи виконання дослідження, дає поради щодо добору та опрацювання літературних джерел, визначає методику організації виробничих та торгівельних приміщень підприємств ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів ІІІ курсу денного й заочного відділень спеціальності 6.140101 „Готельно-ресторанна справа”.
Description:
Безрученков Ю. В. Методичні вказівки до виконання курсових проектів з
дисципліни «Організація ресторанного господарства» : для студ. III курсу спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю. В. Безрученков ; ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”. – Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2011. — 84 с.