dc.contributor.author |
Малигіна, В. Д. |
|
dc.contributor.author |
Сусская, М. М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-15T21:02:27Z |
|
dc.date.available |
2020-12-15T21:02:27Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.other |
УДК 637.54:637.513.8 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6682 |
|
dc.description |
Малигіна В. Д. Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання / В. Д. Малигіна, М. М. Сусська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 159-166. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті розглянуто покриття для охолодженого м’яса курчат-брой-
лерів, розробленого з метою подовження терміну його зберігання. Проведено
дослідження щодо визначення впливу запропонованого способу на органолеп-
тичні показники та мікробіологічну безпеку м’яса птиці. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
мікробіологічна безпечність |
uk_UA |
dc.title |
Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |