Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання

Show simple item record

dc.contributor.author Малигіна, В. Д.
dc.contributor.author Сусская, М. М.
dc.date.accessioned 2020-12-15T21:02:27Z
dc.date.available 2020-12-15T21:02:27Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.other УДК 637.54:637.513.8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6682
dc.description Малигіна В. Д. Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання / В. Д. Малигіна, М. М. Сусська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 159-166. uk_UA
dc.description.abstract У статті розглянуто покриття для охолодженого м’яса курчат-брой- лерів, розробленого з метою подовження терміну його зберігання. Проведено дослідження щодо визначення впливу запропонованого способу на органолеп- тичні показники та мікробіологічну безпеку м’яса птиці. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject мікробіологічна безпечність uk_UA
dc.title Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account