| dc.contributor.author | Малигіна, В. Д. | |
| dc.contributor.author | Сусская, М. М. | |
| dc.date.accessioned | 2020-12-15T21:02:27Z | |
| dc.date.available | 2020-12-15T21:02:27Z | |
| dc.date.issued | 2012 | |
| dc.identifier.other | УДК 637.54:637.513.8 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6682 | |
| dc.description | Малигіна В. Д. Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання / В. Д. Малигіна, М. М. Сусська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 159-166. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У статті розглянуто покриття для охолодженого м’яса курчат-брой- лерів, розробленого з метою подовження терміну його зберігання. Проведено дослідження щодо визначення впливу запропонованого способу на органолеп- тичні показники та мікробіологічну безпеку м’яса птиці. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
| dc.subject | мікробіологічна безпечність | uk_UA |
| dc.title | Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |