dc.contributor.author | Заїка, В. Р. | |
dc.date.accessioned | 2020-09-25T10:35:11Z | |
dc.date.available | 2020-09-25T10:35:11Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6115 | |
dc.description | Заїка В. Р. Дослідження процесу набрякання борошна з гарбуза / В. Р. Заїка // Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації : матеріали І Всеукр. наукової інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020.– С. 136-139. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Дослідження процесу набрякання борошна з гарбуза | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |