Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Browsing ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" by Subject "інклюзія"

Browsing ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" by Subject "інклюзія"

Sort by: Order: Results:

  • Борисенко, Л. Л. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2018)
    У статті проаналізовано процес фізичного виховання в класах, де навчаються діти з обмеженими можливостями здоров’я. Спостереження і практичний досвід показують, що школярі з обмеженими можливостями здоров’я потребують ...
  • Крошка, С. А.; Кравченко, Ю. С. (2014)
    На сучасному етапі в Україні відкрилися нові перспективи змін у системі спеціальної освіти, що насамперед пов’язані з переосмисленням ставлення до дітей з особливими потребами. Інклюзивна освіта визнає, що всі діти різні, ...
  • Ігнатуша, А. Л. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2018)
    У статті розглянуті загальні питання організації інклюзивної освіти в Україні відповідно до сучасних підходів щодо організації освітнього процесу.
  • Крошка, С. А.; Кононенко, А. Д. (2013)
    Сучасний етап інноваційного розвитку суспільства відзначається формуванням нового погляду на освіту й на місце людини в соціумі. Освіта набуває характеристик загальності, доступності, рівності.
  • Сергієнко, Н. В. (2015)
    У статті розглядається одна із форм навчання дітей з особливими освітніми потребами, а саме інклюзивна форма освіти. Розкриті основні принципи інклюзивної освіти, преваги та недоліки даної форми освітньої діяльності.

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account