Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Browsing ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" by Subject "діти з особливими потребами"

Browsing ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" by Subject "діти з особливими потребами"

Sort by: Order: Results:

  • Сергєєва, І. Ю.; Бахмет, М. Ю. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2018)
    В статті розглянуто інклюзію як особливу систему навчання, яка охоплює весь різноманітний контингент учнів і диференціює освітній процес, зважаючи на потреби дітей усіх груп та категорій.
  • Севастьянова, О. А. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2016)
  • Unknown author (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2020)
    До збірника увійшли матеріали за результатами Всеукраїнського фахового конкурсу «ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА: КРОК ЗА КРОКОМ». Матеріали збірника висвітлюють актуальні питания практики роботи з дітьми з ООП; знайомлять ...
  • Ляшенко, К. І. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2020)
    У статті подано характеристику готовності вчителя та асистента вчителя до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах карантинних обмежень. Сформовано рекомендації про організацію ...
  • Ляшенко, К. І. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2017)
    У статті висвітлено сучасні підходи до організації інклюзивного навчання відповідно до вимог нової української школи. Охарактеризовано значення інноваційних технологій у роботі з дітьми з особливими потребами.
  • Гарбузюк, Т. В.; Мурсамітова, І. А. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2020)
    Стаття присвячена теоретичному аспекту впровадження інклюзивної освіти в Україні. Характерною особливістю сьогодення є реконструювання системи спеціальної освіти на гуманістичних засадах, створення в ...
  • Ігнатуша, А. Л. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2015)
    У статті розглянуто принципи інклюзивної освіти, які передбачають особистiсно зорієнтовані методи навчання, в основі яких – індивідуальний пiдхiд до кожної дитини з урахуванням ycix її індивідуальних особливостей.

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account