dc.contributor.author |
Крамаренко, Д. П. |
|
dc.contributor.author |
Гіренко, Д. П. |
|
dc.date.accessioned |
2018-11-09T19:51:08Z |
|
dc.date.available |
2018-11-09T19:51:08Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3044 |
|
dc.description |
Пат. 1126915 Україна, МПК А23L 13/40. Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко ; власник Харківський державний університет харчування та торговлі. - u 2018 01082 ; заяв. 05.02.2018 ; публік. 10.07.2018, Бюл. № 13. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. Після перемішування здійснюють шприцювання у целофанову оболонку, охолодження до температури 3-5 °C або заморожування до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. Під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої).
( |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Харківський державний університет харчування та торговлі |
uk_UA |
dc.subject |
патенти |
uk_UA |
dc.title |
Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |