| dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
| dc.contributor.author | Гіренко, Д. П. | |
| dc.date.accessioned | 2018-11-09T19:51:08Z | |
| dc.date.available | 2018-11-09T19:51:08Z | |
| dc.date.issued | 2018 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3044 | |
| dc.description | Пат. 1126915 Україна, МПК А23L 13/40. Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко ; власник Харківський державний університет харчування та торговлі. - u 2018 01082 ; заяв. 05.02.2018 ; публік. 10.07.2018, Бюл. № 13. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. Після перемішування здійснюють шприцювання у целофанову оболонку, охолодження до температури 3-5 °C або заморожування до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. Під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої). ( | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торговлі | uk_UA |
| dc.subject | патенти | uk_UA |
| dc.title | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинним гідробіонтами | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |