Abstract:
Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізатом колагену риби включає додавання води до підготовленого білка і витримування за періодичного перемішування до отримання однорідної суміші, додавання жирового компонента і здійснення емульгування. Як білок використовують гідролізат колагену риби, а як жировий компонент використовують суміш олії соняшникової і жиру свинячого, в якій розчиняють, як емульгатор, дистильовані моногліцериди жирних кислот, а емульгування проводять при температурі 40…70 °C.
Description:
Пат. 1123450 Україна, МПК А23D 7/02. Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізатором / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко ; власник Харківський державний університет харчування та торговлі. - u 2017 09611 ; заяв. 02.10.2017 ; публік. 26.02.2018, Бюл. № 4.