Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.contributor.author Товма, Л. Ф.
dc.contributor.author Дуб, В. В.
dc.date.accessioned 2018-03-20T07:16:11Z
dc.date.available 2018-03-20T07:16:11Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2430
dc.description Пат. 115156 Україна, МПК А22С 7/00. Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. ГІренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № 201608955 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7. uk_UA
dc.description.abstract Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17 -19 °C. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject патенти uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account