dc.contributor.author |
Крамаренко, Д. П. |
|
dc.contributor.author |
Гіренко, Н. І. |
|
dc.contributor.author |
Товма, Л. Ф. |
|
dc.contributor.author |
Дуб, В. В. |
|
dc.date.accessioned |
2018-03-20T07:16:11Z |
|
dc.date.available |
2018-03-20T07:16:11Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2430 |
|
dc.description |
Пат. 115156 Україна, МПК А22С 7/00. Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. ГІренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № 201608955 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону
військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17 -19 °C. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
патенти |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.title |
Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |