Abstract:
Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону
військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17 -19 °C.
Description:
Пат. 115156 Україна, МПК А22С 7/00. Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. ГІренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № 201608955 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7.