| dc.contributor.author | Гіренко, Н. | |
| dc.contributor.author | Єна, А. | |
| dc.date.accessioned | 2025-06-18T15:11:23Z | |
| dc.date.available | 2025-06-18T15:11:23Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11163 | |
| dc.description | Гіренко Н. Функціональні безглютенові вироби на основі амарантового та гречаного борошна / Н. Гіренко, А. Єна // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 20-21 березня 2025 року). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — С. 246-248. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Розглянуто актуальність розробки та впровадження функціональних харчових продуктів, зокрема безглютенових пряників на основі гречаного та амарантового борошна. Представлено технологію виробництва безглютенових пряників з високою харчовою цінністю, що можуть задовольнити потреби людей з непереносимістю глютену. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
| dc.subject | безглютенова дієта | uk_UA |
| dc.subject | мікронутрієнти | uk_UA |
| dc.subject | целіакія | uk_UA |
| dc.subject | гречане борошно | uk_UA |
| dc.subject | амарантове борошно | uk_UA |
| dc.title | Функціональні безглютенові вироби на основі амарантового та гречаного борошна | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |