Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Функціональні безглютенові вироби на основі амарантового та гречаного борошна

Show simple item record

dc.contributor.author Гіренко, Н.
dc.contributor.author Єна, А.
dc.date.accessioned 2025-06-18T15:11:23Z
dc.date.available 2025-06-18T15:11:23Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11163
dc.description Гіренко Н. Функціональні безглютенові вироби на основі амарантового та гречаного борошна / Н. Гіренко, А. Єна // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 20-21 березня 2025 року). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — С. 246-248. uk_UA
dc.description.abstract Розглянуто актуальність розробки та впровадження функціональних харчових продуктів, зокрема безглютенових пряників на основі гречаного та амарантового борошна. Представлено технологію виробництва безглютенових пряників з високою харчовою цінністю, що можуть задовольнити потреби людей з непереносимістю глютену. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject функціональні продукти uk_UA
dc.subject безглютенова дієта uk_UA
dc.subject мікронутрієнти uk_UA
dc.subject целіакія uk_UA
dc.subject гречане борошно uk_UA
dc.subject амарантове борошно uk_UA
dc.title Функціональні безглютенові вироби на основі амарантового та гречаного борошна uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account