Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Підвищення поживних властивостей страви «Яєчна кашка» шляхом додавання шпинату

Show simple item record

dc.contributor.author Гіренко, Н.
dc.contributor.author Середич, Д.
dc.date.accessioned 2025-06-18T15:04:46Z
dc.date.available 2025-06-18T15:04:46Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11162
dc.description Гіренко Н. Підвищення поживних властивостей страви «Яєчна кашка» шляхом додавання шпинату / Н. Гіренко, Д. Середич // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 20-21 березня 2025 року). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — C. 253-255. uk_UA
dc.description.abstract Розглянуто харчову цінність курячих яєць та шпинату, як основних компонентів у вдосконаленій рецептурі яєчної кашки. Визначено, що додавання шпинату збагачує страву вітамінами, мінералами та антиоксидантами, підвищуючи її поживні властивості. Вдосконалено технологічний процес приготування яєчної кашки. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject куряче яйце uk_UA
dc.subject шпинат uk_UA
dc.subject яєчна кашка uk_UA
dc.subject поживні властивості uk_UA
dc.subject рецептура uk_UA
dc.title Підвищення поживних властивостей страви «Яєчна кашка» шляхом додавання шпинату uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account