| dc.contributor.author | Гіренко, Н. | |
| dc.contributor.author | Середич, Д. | |
| dc.date.accessioned | 2025-06-18T15:04:46Z | |
| dc.date.available | 2025-06-18T15:04:46Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11162 | |
| dc.description | Гіренко Н. Підвищення поживних властивостей страви «Яєчна кашка» шляхом додавання шпинату / Н. Гіренко, Д. Середич // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 20-21 березня 2025 року). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — C. 253-255. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Розглянуто харчову цінність курячих яєць та шпинату, як основних компонентів у вдосконаленій рецептурі яєчної кашки. Визначено, що додавання шпинату збагачує страву вітамінами, мінералами та антиоксидантами, підвищуючи її поживні властивості. Вдосконалено технологічний процес приготування яєчної кашки. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | куряче яйце | uk_UA |
| dc.subject | шпинат | uk_UA |
| dc.subject | яєчна кашка | uk_UA |
| dc.subject | поживні властивості | uk_UA |
| dc.subject | рецептура | uk_UA |
| dc.title | Підвищення поживних властивостей страви «Яєчна кашка» шляхом додавання шпинату | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |