Abstract:
Розглянуто харчову цінність курячих яєць та шпинату, як
основних компонентів у вдосконаленій рецептурі яєчної кашки. Визначено, що
додавання шпинату збагачує страву вітамінами, мінералами та антиоксидантами,
підвищуючи її поживні властивості. Вдосконалено технологічний процес
приготування яєчної кашки.
Description:
Гіренко Н. Підвищення поживних властивостей страви «Яєчна кашка» шляхом додавання шпинату / Н. Гіренко, Д. Середич // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної
інтернет-конференції (м. Полтава, 20-21 березня 2025 року). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — C. 253-255.