| dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
| dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
| dc.date.accessioned | 2025-06-18T14:02:07Z | |
| dc.date.available | 2025-06-18T14:02:07Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11158 | |
| dc.description | Гіренко Н. Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи» (20-21 березня 2025 р.). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — С. 248-252. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Проаналізовано особливості організації харчування людей похилого віку. Представлено результати розробки технології фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку. Розроблено технологічну схему виробництва, яка дозволяє впровадити виробництво нових видів борошняних виробів на підприємствах ресторанного господарства. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | харчування людей похилого віку | uk_UA |
| dc.subject | м’ясний фарш | uk_UA |
| dc.subject | квасоля | uk_UA |
| dc.subject | гарбуз | uk_UA |
| dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
| dc.title | Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |