Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2025-06-18T14:02:07Z
dc.date.available 2025-06-18T14:02:07Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11158
dc.description Гіренко Н. Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи» (20-21 березня 2025 р.). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. — С. 248-252. uk_UA
dc.description.abstract Проаналізовано особливості організації харчування людей похилого віку. Представлено результати розробки технології фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку. Розроблено технологічну схему виробництва, яка дозволяє впровадити виробництво нових видів борошняних виробів на підприємствах ресторанного господарства. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject харчування людей похилого віку uk_UA
dc.subject м’ясний фарш uk_UA
dc.subject квасоля uk_UA
dc.subject гарбуз uk_UA
dc.subject сир кисломолочний uk_UA
dc.title Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account