Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/8744
Title: | FACTORS THAT CONTRIBUTE TO THE FORMATION OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF CANNED FISH |
Authors: | Morozova, M. M. Kulinichev, O. V. |
Issue Date: | 2020 |
Description: | Morozova M. M. Factors that contribute to the formation of quality and competitiveness of canned fish / M.M. Morozova, O.V. Kulinichev // Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств : ХІ Міжнар. наук.-практич. інтернет-конф. молодих вчених та студентів: тези доповідей / Дніпро, 26 березня 2020 р. – Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2020. – C. 286-288. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/8744 |
Appears in Collections: | Морозова Марія Миколаївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
26.03_.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.