Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8744
Title: FACTORS THAT CONTRIBUTE TO THE FORMATION OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF CANNED FISH
Authors: Morozova, M. M.
Kulinichev, O. V.
Issue Date: 2020
Description: Morozova M. M. Factors that contribute to the formation of quality and competitiveness of canned fish / M.M. Morozova, O.V. Kulinichev // Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств : ХІ Міжнар. наук.-практич. інтернет-конф. молодих вчених та студентів: тези доповідей / Дніпро, 26 березня 2020 р. – Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2020. – C. 286-288.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8744
Appears in Collections:Морозова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.03_.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.