Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/8744
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Morozova, M. M. | - |
dc.contributor.author | Kulinichev, O. V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-05T18:14:09Z | - |
dc.date.available | 2021-12-05T18:14:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8744 | - |
dc.description | Morozova M. M. Factors that contribute to the formation of quality and competitiveness of canned fish / M.M. Morozova, O.V. Kulinichev // Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств : ХІ Міжнар. наук.-практич. інтернет-конф. молодих вчених та студентів: тези доповідей / Дніпро, 26 березня 2020 р. – Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2020. – C. 286-288. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.title | FACTORS THAT CONTRIBUTE TO THE FORMATION OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF CANNED FISH | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Морозова Марія Миколаївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
26.03_.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.