Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8744
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMorozova, M. M.-
dc.contributor.authorKulinichev, O. V.-
dc.date.accessioned2021-12-05T18:14:09Z-
dc.date.available2021-12-05T18:14:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/8744-
dc.descriptionMorozova M. M. Factors that contribute to the formation of quality and competitiveness of canned fish / M.M. Morozova, O.V. Kulinichev // Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств : ХІ Міжнар. наук.-практич. інтернет-конф. молодих вчених та студентів: тези доповідей / Дніпро, 26 березня 2020 р. – Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2020. – C. 286-288.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleFACTORS THAT CONTRIBUTE TO THE FORMATION OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF CANNED FISHuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Морозова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.03_.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.