Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | FACTORS THAT CONTRIBUTE TO THE FORMATION OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF CANNED FISH | Morozova, M. M.; Kulinichev, O. V. |
2020 | Structure of the Economic Competence of Bachelors of Entrepreneurship, Trade, and Exchange Activity of the Educational Program «Commodity and Commercial Activity» | Morozova, М.М. |
2019 | Роль програм-передумов в ієрархії принципів НАССР | Морозова, М. М. |
2020 | Theoretical aspect of the use of project training technologies in the educational process | Морозова, М.М. |
2020 | БАЗИСНІ ЕЛЕМЕНТИ В СИСТЕМІ ГАРАНТУВАННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ | Морозова, М. М. |
2010 | ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У РИНКОВИХ УМОВАХ | Бфдаш [Бідаш]; Сусська |
2012 | ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІ | Бідаш, В. І.; Малигіна, В. Д.; Сусська, М. М. |
2014 | ТОВАРОЗНАВСТВО І КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ (без титульної сторінки) | Бідаш, В. І.; Морозова, М. М. |
2017 | Виховна робота з формування економічної свідомості студентів гуманітарних спеціальностей | Морозова, М. М. |
2012 | Анализ экономической эффективности модельной системы по управлению безопасностью мяса птицы | Малыгина, В. Д.; Сусская, М. Н. |
2012 | Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання | Малигіна, В. Д.; Сусская, М. М. |
2012 | МОДЕЛИРОВАНИЕ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ ВНЕДРЕНИЯ МОДЕЛИ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ БЕЗОПАСНОСТЬЮ | Малыгина, В. Д.; Сусская, М. Н. |
2012 | ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ НА ОСНОВІ СИCТЕМИ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ | Cусська, М. М. |
2017 | Проблема формування економічної компетентності студентів гуманітарних спеціальностей у навчально-виховному процесі ВНЗ: проміжні результати науково-експериментального дослідження | Морозова, М. М. |
2017 | КРИТЕРИИ ДИАГНОСТИКИ И ПОКАЗАТЕЛИ СФОРМИРОВАННОСТИ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ СТУДЕНТОВ ГУМАНИТАРНЫХ СПЕЦИАЛЬНОСТЕЙ | Морозова, М. Н. |
2020 | START-UP як інноваційний формат започаткування бізнесу | Морозова, М.М. |
2020 | Ринок рибних товарів України | Кулінічев, О.В.; Морозова, М.М. |
2020 | Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості | Баль-Прилипко, Л.В.; Морозова, М.М. |
2019 | Роль сучасної педагогічної теорії та практики у формуванні економічної культури студентів спеціальності 076«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність | Морозова, М.М. |
2018 | ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ З ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ВНЗ | Морозова, М. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23