Морозова Марія Миколаївна Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23
Issue DateTitleAuthor(s)
2020FACTORS THAT CONTRIBUTE TO THE FORMATION OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF CANNED FISHMorozova, M. M.; Kulinichev, O. V.
2020Structure of the Economic Competence of Bachelors of Entrepreneurship, Trade, and Exchange Activity of the Educational Program «Commodity and Commercial Activity»Morozova, М.М.
2019Роль програм-передумов в ієрархії принципів НАССРМорозова, М. М.
2020Theoretical aspect of the use of project training technologies in the educational processМорозова, М.М.
2020БАЗИСНІ ЕЛЕМЕНТИ В СИСТЕМІ ГАРАНТУВАННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇМорозова, М. М.
2010ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У РИНКОВИХ УМОВАХБфдаш [Бідаш]; Сусська
2012ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІБідаш, В. І.; Малигіна, В. Д.; Сусська, М. М.
2014ТОВАРОЗНАВСТВО І КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ (без титульної сторінки)Бідаш, В. І.; Морозова, М. М.
2017Виховна робота з формування економічної свідомості студентів гуманітарних спеціальностейМорозова, М. М.
2012Анализ экономической эффективности модельной системы по управлению безопасностью мяса птицыМалыгина, В. Д.; Сусская, М. Н.
2012Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберіганняМалигіна, В. Д.; Сусская, М. М.
2012МОДЕЛИРОВАНИЕ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ ВНЕДРЕНИЯ МОДЕЛИ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ БЕЗОПАСНОСТЬЮМалыгина, В. Д.; Сусская, М. Н.
2012ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ НА ОСНОВІ СИCТЕМИ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІCусська, М. М.
2017Проблема формування економічної компетентності студентів гуманітарних спеціальностей у навчально-виховному процесі ВНЗ: проміжні результати науково-експериментального дослідженняМорозова, М. М.
2017КРИТЕРИИ ДИАГНОСТИКИ И ПОКАЗАТЕЛИ СФОРМИРОВАННОСТИ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ СТУДЕНТОВ ГУМАНИТАРНЫХ СПЕЦИАЛЬНОСТЕЙМорозова, М. Н.
2020START-UP як інноваційний формат започаткування бізнесуМорозова, М.М.
2020Ринок рибних товарів УкраїниКулінічев, О.В.; Морозова, М.М.
2020Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловостіБаль-Прилипко, Л.В.; Морозова, М.М.
2019Роль сучасної педагогічної теорії та практики у формуванні економічної культури студентів спеціальності 076«Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьМорозова, М.М.
2018ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ З ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ВНЗМорозова, М. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23