Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/6212
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смирнова, Я.С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-06T11:31:33Z | - |
dc.date.available | 2020-10-06T11:31:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6212 | - |
dc.description | Смирнова Я.С. Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок / Я.С.Смирнова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.215-218. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка | uk_UA |
dc.title | Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сучасна наука: стан, проблеми перспективи |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.