Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6212
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСмирнова, Я.С.-
dc.date.accessioned2020-10-06T11:31:33Z-
dc.date.available2020-10-06T11:31:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6212-
dc.descriptionСмирнова Я.С. Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавок / Я.С.Смирнова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.215-218.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченкаuk_UA
dc.titleПідвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна наука: стан, проблеми перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62.pdf3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.