Сучасна наука: стан, проблеми перспективи Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 54
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аналіз асортименту продуктів з гарбуза і морквиШуляр, К.О.
2020Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за допомогою рослинних добавокСмирнова, Я.С.
2020Перспективні способи форсованого дозрівання дріжджового тістаОлефіренко, О.А.
2020Сучасні тенденції у вирішенні проблеми поліпшення якості гарнірів для супівНізамієв, О.О.
2020Сучасні технології переробки харчової кістки на харчові ціліЛунякіна, А.С.
2020Перспективні напрями виробництва десертної продукції в закладах ресторанного господарстваКропівцова, Ю.В.
2020Шляхи використання добавок, що містять пектин у харчової промисловостіКорнієнко, О.Г.
2020Перспективні шляхи використання печериць у харчових технологіяхВолошка, О.Г.
2020Перспективні шляхи використання печериць у харчових технологіяхВолошка, О.Г.
2020Дослідження процесів, що відбуваються при замочуванні крупВолкова, Н.В.
2020Визначення втрат йоду у пшеничному хлібі з добавками гідробіонтівАксьоненко, Ю.М.
2020Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарстваЯкушевська, Л.О.
2020Research of the process of organization of charitable events for hotel and restaurant complexesПрашиков, О.А.
2020Товарознавча експертиза набору маркерів кольорових, виготовлених «Hefei wentai hexagon co., LTD»Омельченко, О.О.; Браїлко, А.С.
2020START-UP як інноваційний формат започаткування бізнесуМорозова, М.М.
2020Ринок рибних товарів УкраїниКулінічев, О.В.; Морозова, М.М.
2020Інноваційні технології виготовлення одягу на основі системи 3d – друкуГрищишина, Г.М.
2020Особливості та перспективи розвитку авторських турівБурдун, В.В.
2020Політика оптимізації витрат в системі управління запасами підприємстваБикадорова, Н.О.
2020Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловостіБаль-Прилипко, Л.В.; Морозова, М.М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 54