Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯкушевська, Л.О.
dc.date.accessioned2020-10-05T07:08:58Z
dc.date.available2020-10-05T07:08:58Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6200
dc.descriptionЯкушевська Л.О. Визначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства / Л.О.Якушевська // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.184-187.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченкаuk_UA
dc.titleВизначення факторів формування конкурентоспроможності закладу ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна наука: стан, проблеми перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf2.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.