Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Л.В.
dc.contributor.authorМорозова, М.М.
dc.date.accessioned2020-09-29T12:38:21Z
dc.date.available2020-09-29T12:38:21Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6172
dc.descriptionБаль-Прилипко Л. В. Концепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловості / Л.В.Баль-Прилипко,М.М.Морозова // Сучасна наука: стан, проблеми перспективи: матеріали І Всеукраїнської науковопрактичної конференції (м. Старобільськ, 14-15 квітня 2020 року). – Старобільськ: ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С.154-156.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченкаuk_UA
dc.titleКонцепція НАССР: універсальні принципи в системі управління безпечністю для підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна наука: стан, проблеми перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.