Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 24
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Електронна освіта: реалізація в Україні | Безрученков, Ю. |
2021 | Підготовка фахівців туризму: виклики сьогодення | Щука, Г. П.; Безрученков, Ю. В. |
2021 | Підготовка фахівців туризму: виклики сьогодення | Щука, Г. П.; Безрученков, Ю. В. |
2015 | Педагогічний контроль в системі дистанційного навчання | Безрученков, Ю. В. |
2015 | Педагогічний контроль в системі цифрової освіти | Безрученков, Ю. |
2015 | Інтерактивні технології: складова навчального процесу | Безрученков, Ю. В. |
2021 | Training of the Future Tourist Guides for Intercultural Communicative Interaction within Professional Activity | Kovalenko, O. V.; Yepyk, L. I.; Yeromenko, A. Yu.; Kashynska, O. Ye.; Bezruchenkov, Yu. V. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. С.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарства | Безрученков, Ю. В. |
2020 | Use of information technologies in the conditions of distance education in the process of training specialists in the field of services | Bezruchenkov, Yu. V. |
2019 | Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарства | Безрученков, Ю. В. |
2020 | Порівняльний аналіз систем контролю якості в закладах ресторанного господарства Росії та України | Безрученков, Ю. В. |
2020 | Професійна освіта майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах дистанційного навчання | Безрученков, Ю. В. |
2019 | Проблеми професійної підготовки адміністративного складу сучасного ресторана | Безрученков, Ю. В. |
2016 | Проблема наукових розвідок у процесах формування педагогічних навиків студентів | Безрученков, Ю. |
2019 | Мистецьке значення діяльності театрів танцю початку ХХІ століття, на прикладі театру танцю «Відлуння» м. Львів | Безрученков, Ю. В.; Мосійчук, Ю. А.; Топорков, Д. А. |
2019 | Творчий потенціал як елемент конкурентоспроможності майбутнього фахівця | Безрученков, Ю. |
2019 | Дієтичній засади організації правильного харчування при фізичному навантаженні | Безрученков, Ю. В. |
2020 | Формування професійної культури майбутніх фахівців хореографічного мистецтва у закладі вищої освіти | Безрученков, Ю. |
2011 | Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» | Безрученков, Ю. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 24