Безрученков Юрій Володимирович Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 24
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Електронна освіта: реалізація в УкраїніБезрученков, Ю.
2021Підготовка фахівців туризму: виклики сьогоденняЩука, Г. П.; Безрученков, Ю. В.
2021Підготовка фахівців туризму: виклики сьогоденняЩука, Г. П.; Безрученков, Ю. В.
2015Педагогічний контроль в системі дистанційного навчанняБезрученков, Ю. В.
2015Педагогічний контроль в системі цифрової освітиБезрученков, Ю.
2015Інтерактивні технології: складова навчального процесуБезрученков, Ю. В.
2021Training of the Future Tourist Guides for Intercultural Communicative Interaction within Professional ActivityKovalenko, O. V.; Yepyk, L. I.; Yeromenko, A. Yu.; Kashynska, O. Ye.; Bezruchenkov, Yu. V.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. С.; Шехавцова, С. О.
2021Системи HACCP у закладах готельно-ресторанного господарстваБезрученков, Ю. В.
2020Use of information technologies in the conditions of distance education in the process of training specialists in the field of servicesBezruchenkov, Yu. V.
2019Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарстваБезрученков, Ю. В.
2020Порівняльний аналіз систем контролю якості в закладах ресторанного господарства Росії та УкраїниБезрученков, Ю. В.
2020Професійна освіта майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах дистанційного навчанняБезрученков, Ю. В.
2019Проблеми професійної підготовки адміністративного складу сучасного ресторанаБезрученков, Ю. В.
2016Проблема наукових розвідок у процесах формування педагогічних навиків студентівБезрученков, Ю.
2019Мистецьке значення діяльності театрів танцю початку ХХІ століття, на прикладі театру танцю «Відлуння» м. ЛьвівБезрученков, Ю. В.; Мосійчук, Ю. А.; Топорков, Д. А.
2019Творчий потенціал як елемент конкурентоспроможності майбутнього фахівцяБезрученков, Ю.
2019Дієтичній засади організації правильного харчування при фізичному навантаженніБезрученков, Ю. В.
2020Формування професійної культури майбутніх фахівців хореографічного мистецтва у закладі вищої освітиБезрученков, Ю.
2011Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства»Безрученков, Ю. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 24