Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | SMART-ОСВІТА ЯК СКЛАДОВА СТРАТЕГІЇ НАВЧАННЯ ПІДПРИЄМНИЦТВУ | Євлаш, Т. О.; Говоруха, О. О. |
2019 | Бухгалтерський облік | Акімова, Н. С.; Говоруха, О. О.; Кирильєва, Л. О.; Євлаш, Т. О. |
2021 | Менеджмент готельно-ресторанного господарства методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання | Говоруха, О. О. |
2020 | Методичні вказівки для проходження переддипломної (внутрішньовузівської) практики | Акімова, Н. С.; Кашперська, А. І.; Говоруха, О. О. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів | Говоруха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів | Говоруха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів | Говоруха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів | Говоруха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. С.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи | Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, Є. О. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О. |
2021 | Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О. |
2020 | Облік і звітність в оподаткуванні | Топоркова, О. В.; Євлаш, Т. О.; Говоруха, О. О.; Ільченко, М. О. |
2019 | Особливості виплати дивідендів ТОВ і АТ: порівняльний аспект | Говоруха, О. О.; Євлаш, Т. О. |
2019 | Робочий зошит з дисципліни «Бухгалтерський облік» | Акімова, Н. С.; Говоруха, О. О. |
2019 | Судово-бухгалтерська експертиза | Топоркова, О. В.; Євлаш, Т. О.; Говоруха, О. О. |
2020 | СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО АУТСОРСИНГУ | Костенко, М. С.; Говоруха, О. О. |
2020 | ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ МІКРОПІДПРИЄМСТВА ЯК СКЛАДОВА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БІЗНЕС-СТРУКТУР | Говоруха, О. О.; Євлаш, Т. О. |
2020 | ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ПЛАНУ ПРОТИДІЇ BEPS У ПОДАТКОВОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ УКРАЇНИ | Топоркова, О. В.; Євлаш, Т. О.; Говоруха, О. О. |
2020 | ІНТЕГРОВАНА ЗВІТНІСТЬ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ | Говоруха, О. О.; Євлаш, Т. О. |