Browsing by Author Говоруха, О. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2020SMART-ОСВІТА ЯК СКЛАДОВА СТРАТЕГІЇ НАВЧАННЯ ПІДПРИЄМНИЦТВУЄвлаш, Т. О.; Говоруха, О. О.
2019Бухгалтерський облікАкімова, Н. С.; Говоруха, О. О.; Кирильєва, Л. О.; Євлаш, Т. О.
2021Менеджмент готельно-ресторанного господарства методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняГоворуха, О. О.
2020Методичні вказівки для проходження переддипломної (внутрішньовузівської) практикиАкімова, Н. С.; Кашперська, А. І.; Говоруха, О. О.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. С.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справиБезрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, Є. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О.
2020Облік і звітність в оподаткуванніТопоркова, О. В.; Євлаш, Т. О.; Говоруха, О. О.; Ільченко, М. О.
2019Особливості виплати дивідендів ТОВ і АТ: порівняльний аспектГоворуха, О. О.; Євлаш, Т. О.
2019Робочий зошит з дисципліни «Бухгалтерський облік»Акімова, Н. С.; Говоруха, О. О.
2019Судово-бухгалтерська експертизаТопоркова, О. В.; Євлаш, Т. О.; Говоруха, О. О.
2020СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО АУТСОРСИНГУКостенко, М. С.; Говоруха, О. О.
2020ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ МІКРОПІДПРИЄМСТВА ЯК СКЛАДОВА ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БІЗНЕС-СТРУКТУРГоворуха, О. О.; Євлаш, Т. О.
2020ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ПЛАНУ ПРОТИДІЇ BEPS У ПОДАТКОВОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ УКРАЇНИТопоркова, О. В.; Євлаш, Т. О.; Говоруха, О. О.
2020ІНТЕГРОВАНА ЗВІТНІСТЬ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМГоворуха, О. О.; Євлаш, Т. О.