Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/8502
Title: Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів
Authors: Говоруха, О. О.
Гуцол, А. В.
Кашинська, О. Є.
Сичова, А. О.
Шехавцова, С. О.
Keywords: туризм
Issue Date: 2021
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Рекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до державної атестації на отримання кваліфікації бакалавра з туризму. Видання містить програми навчальних дисциплін, які виносяться на комплексний кваліфікаційний іспит, перелік теоретичних питань та практичних завдань з прикладами розв’язання, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів IV курсу денної та заочної форм навчання.
Description: Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів / Уклад. О. О. Говоруха, А. В. Гуцол, О. Є. Кашинська та ін. ; за ред. С. М. Безбородих. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2021. – 84 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/8502
Appears in Collections:Гуцол Алла Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MetodToorizm.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.