| dc.contributor.author | Аббасов, В. Г. | |
| dc.contributor.author | Шукурова, Э. Э. | |
| dc.date.accessioned | 2023-03-15T23:47:51Z | |
| dc.date.available | 2023-03-15T23:47:51Z | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.identifier.other | УДК 634+339.5(479.24) | |
| dc.identifier.other | DOI: https://doi.org/10.12958/1817-3772-2022-2(68)-42-46 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9516 | |
| dc.description | Аббасов В. Г. Основні пріоритети розвитку консервної промисловості в Азербайджані / В. Г. Аббасов, Е. Е. Шукурова // Економічний вісник Донбасу : наук. журн / Гол. ред. Н. В. Трушкіна - 2022. - №2 (68). – С.42-46. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У статті розглядаються роль та значимість зовнішньоторговельних зв'язків у розвитку консервної промисловості Азербайджану, основні пріоритети її розвитку, застосовується метод порівняльного аналізу виробничого, імпортного та експортного потенціалу плодоовочевих консервів та соків, розглядаються заходи для реалізації основних напрямів, що вживаються у цій сфері, а також частки окремих країн в експорті місцевої продукції відповідно до порядку проведення оцінки регулюючого впливу щодо досліджуваних питань. У той же час було вивчено діяльність більш ефективного для країни аграрного ринку з метою формування експортного потенціалу продукції консервної промисловості, створення більш значущих для імпорту-експорту площ виробництва консервної продукції, а також проведено дослідження щодо забезпечення формування та ефективності системи імпорту-експорту. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | консервна промисловість | uk_UA |
| dc.subject | консервна продукція | uk_UA |
| dc.subject | плодоовочеві консерви | uk_UA |
| dc.subject | плодоовочеві соки | uk_UA |
| dc.subject | імпорт | uk_UA |
| dc.subject | експорт | uk_UA |
| dc.title | Основные приоритеты развития консервной промышленности в Азербайджане | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |