Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

FACTORS THAT CONTRIBUTE TO THE FORMATION OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF CANNED FISH

Show simple item record

dc.contributor.author Morozova, M. M.
dc.contributor.author Kulinichev, O. V.
dc.date.accessioned 2021-12-05T18:14:09Z
dc.date.available 2021-12-05T18:14:09Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8744
dc.description Morozova M. M. Factors that contribute to the formation of quality and competitiveness of canned fish / M.M. Morozova, O.V. Kulinichev // Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств : ХІ Міжнар. наук.-практич. інтернет-конф. молодих вчених та студентів: тези доповідей / Дніпро, 26 березня 2020 р. – Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2020. – C. 286-288. uk_UA
dc.language.iso en uk_UA
dc.title FACTORS THAT CONTRIBUTE TO THE FORMATION OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF CANNED FISH uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account