| dc.contributor.author | Кашинська, О. Є. | |
| dc.date.accessioned | 2021-10-11T22:18:49Z | |
| dc.date.available | 2021-10-11T22:18:49Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.identifier.other | УДК 338.488.2(076) | |
| dc.identifier.other | ББК 65.432р3 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8506 | |
| dc.description | Кашинська О. Є. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” / О. Є. Кашинська ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2021. – 90 с. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Методичні рекомендації мають на меті надати допомогу здобувачам вищої освіти при написанні курсових робіт з дисциплін „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” та містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, визначають послідовність етапів її виконання, дають рекомендації щодо добору та опрацювання літературних джерел і нормативних документів, збору та обробки фактичного матеріалу, надають приклади написання наукового апарату дослідження, визначають порядок захисту та оцінювання роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
| dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
| dc.title | Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства” „Організація ресторанного господарства” „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |