Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства” „Організація ресторанного господарства” „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві”

Show simple item record

dc.contributor.author Кашинська, О. Є.
dc.date.accessioned 2021-10-11T22:18:49Z
dc.date.available 2021-10-11T22:18:49Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other УДК 338.488.2(076)
dc.identifier.other ББК 65.432р3
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8506
dc.description Кашинська О. Є. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” / О. Є. Кашинська ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2021. – 90 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації мають на меті надати допомогу здобувачам вищої освіти при написанні курсових робіт з дисциплін „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” та містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, визначають послідовність етапів її виконання, дають рекомендації щодо добору та опрацювання літературних джерел і нормативних документів, збору та обробки фактичного матеріалу, надають приклади написання наукового апарату дослідження, визначають порядок захисту та оцінювання роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.subject ресторанна справа uk_UA
dc.title Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства” „Організація ресторанного господарства” „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account