dc.contributor.author |
Кашинська, О. Є. |
|
dc.date.accessioned |
2021-10-11T22:18:49Z |
|
dc.date.available |
2021-10-11T22:18:49Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
УДК 338.488.2(076) |
|
dc.identifier.other |
ББК 65.432р3 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8506 |
|
dc.description |
Кашинська О. Є. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” / О. Є. Кашинська ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2021. – 90 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації мають на меті надати допомогу здобувачам вищої освіти при написанні курсових робіт з дисциплін „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” та містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, визначають послідовність етапів її виконання, дають рекомендації щодо добору та опрацювання літературних джерел і нормативних документів, збору та обробки фактичного матеріалу, надають приклади написання наукового апарату дослідження, визначають порядок захисту та оцінювання роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства” „Організація ресторанного господарства” „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |